Na łonie natury

Na łonie natury

Witraże do wnęk sufitowych.

Dwa witraże do salonu w domu prywatnym.

Według życzeń projektanta wnętrz witraże powinny łączyć mieszkanie z naturą i mieć “wyciszone” kolory, jednocześnie nie zawierać konkretnych form przyrodniczych  (bądź to kwiaty, drzewa itd.) i  służyć jako dodatkowe oświetlenie dużego (ok 70 m.kw.) salonu.

Z powodu dużej powierzchni wnęk (2,2 x 1,7 m) do witraży była zaprojektowana rama, składająca się z kilku osobnych segmentów.  Kształt witraży i rysunek powinny jednak tworzyć całość.

Wnętrze prywatnego domu podmiejskiego w okolicach Jekaterynburga.

Projekt w całości został opracowany przez nasze studio.

Technologia: Tiffany.

Data wykonania: czerwiec 2012

Zapytaj o projekt

Zapytaj o kolekcji




Podziel się
Share
Powrót do katalogu